Relatietherapeut, trauma, IEMT therapeut, specialist seksualiteit, loopbaancoach

Geesje Bluijssen

Lilian Regeer

 

Geesje Bluijssen

Website Geesje

Telefoon: 015 202 4604

Wie ben je?

Geesje Bluijssen is mijn naam, ik ben moeder van 2 inmiddels grote kinderen. Ik maak graag lange wandelingen, zing, beoefen yoga en heb van leren en ontwikkelen mijn hobby gemaakt. Ik houd van mensen en ben nieuwsgierig naar dat wat ons beweegt. Ik ben dankbaar dat ik hier mijn werk als zelfstandige van heb kunnen maken.

 

Wat doe je binnen Kind in Praktijk?

Ik werk in de rol van relatietherapeut voor ouders van samengestelde gezinnen. De dynamiek van een samengesteld gezin is complex, dit uit zich vaak in onderlinge spanning. Samen vanuit systemisch perspectief, onderzoeken we hierin, waardoor er meer helderheid en rust ontstaat. Verder is het onderwerp seksualiteit een van mijn specialisaties. Daarnaast ben ik soms co-trainer bij de Houd me vast training.

 

Waar word je blij van in relatie tot je werk bij Kind in Praktijk?

Ik word ontzettend blij van de energie en de missie van Kind in Praktijk. De gedrevenheid en de liefde waarmee alle collega’s zich vanuit hun eigen professie inzetten voor de kinderen en hun ouders, is voelbaar en aanstekelijk. Daarnaast ben ik onder de indruk van het prachtige multidisciplinaire en veelzijdige aanbod van Kind in Praktijk.

 

Wat vind je verder nog belangrijk dat genoemd wordt?

De Houd me vast training van Kind in Praktijk in het buitenland is een absolute aanrader. Deze zit ontzettend goed en ook weer multidisciplinair in elkaar. Cliënten die tot op heden geweest zijn, waren zeer enthousiast.

Overzicht Hulpverleners

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This