Over ons

Wie zijn we en wat doen we?

Kind in Praktijk is een coöperatie van vier zelfstandig gevestigde jeugdhulp-aanbieders. Met elkaar bieden we een breed scala aan hulp voor kinderen, jongeren en hun ouders. De kennis en ervaring die we tijdens onze loopbanen hebben opgedaan hebben we gebundeld, met als doel om goede hulp te bieden, op maat gemaakt, zonder ingewikkelde verwijzingen en kastje-muur toestanden. En dat tegen een concurrerend tarief, zodat verwijzers en cliënten de keuzemogelijkheid hebben tussen zorg van een grote zorgaanbieder en zorg op maat. Waar nodig en mogelijk vernieuwen we onze zorg. Methodes die hun nut hebben bewezen houden we in ere.

We werken vanuit verbinding en passie voor ons vak. Die inspireren ons en helpen om onze zorg op elkaar af te stemmen. En van hoge kwaliteit te houden.

Kind in Praktijk is aangesloten bij Keerpunt, een initiatief van de gemeente Delft en organisaties uit onderwijs en zorg. Deze organisaties hebben samen “de vijf zekerheden van zorg” ondertekend. Hetgeen betekent dat wie in Delft zelf niet de benodigde zorg of ondersteuning kan realiseren, nu en in de toekomst kan rekenen op de gemeente en de partners in de stad. Het gaat om de volgende vijf zekerheden: Delftenaren kunnen rekenen op ondersteuning en zorg op maat die flexibel is en past bij hun persoonlijke situatie; de zorg en ondersteuning is zo dichtbij mogelijk, in de eigen omgeving; oplossingen zijn erop gericht om mensen te helpen snel weer zelf verder te kunnen; er komen minder regels voor het ontvangen van zorg en ondersteuning en, de laatste: de informatie hierover is duidelijk en eenvoudig.

Wij werken graag samen met de zorg- en onderwijsorganisaties die betrokken zijn bij onze cliënten.

De mensen van Kind in Praktijk werken voornamelijk in de gemeenten Delft, Rijswijk, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Lansingerland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Westland en Zoetermeer. Maar als dat zo uitkomt ook daarbuiten.

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This