Gedragswetenschapper en Psycholoog

Miranda van der Heijden

Miranda van der Heijden

Miranda van der Heijden

Miranda van der Heijden

 

Wie ben je?
Ik ben Miranda van der Heijden en ik heb de opleiding psychologie gevolgd en heb met jongeren, pubers, en ouders gewerkt om krachtiger in hun eigen leven te staan. Ik werk al 10 jaar met plezier in de jeugdzorg en heb verschillende rollen gehad in de samenwerking met kinderen, jongeren en ouders.

Wat doe je binnen Kind in Praktijk?
Soms heb je het gevoel dat je er alleen voor staat of dat niemand jou begrijpt. Zegt iedereen dat er wat moet veranderen, maar heb je daar geen zin in of zie jij dat anders. Samen gaan we in gesprek om te ontdekken waar jouw kracht en jouw ontwikkelmogelijkheden liggen. We onderzoeken waar jouw motivatie ligt en waar jij gelukkig van wordt. Misschien voel je niks of kun je niet verklaren waarom je niet lekker in je vel zit. Als psycholoog ga ik samen met jou aan de slag om dit uit te vogelen..

Waar word je blij van in relatie tot je werk bij Kind in Praktijk?
Ik werk graag samen met mijn collega’s van Kind in Praktijk om een familie weer onafhankelijk van de jeugdzorg te maken. We hebben allemaal onze eigen expertise en het werkt vaak versterkend om deze expertises bij elkaar te brengen.

Overzicht Hulpverleners

Bezoekadres

Michiel de Ruyterweg 31
2628 BA  Delft

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This