Myra Withagen

TeamTopperstrainer, faalangst-reductietrainer, kindercoach

Lilian Regeer

 

 

 

Telefoon: 015 202 4604

Wie ben je?

 

Mijn naam is Myra Withagen-Hillebrink. Met mijn man Gijs woon ik in hartje Delft. Wij hebben een gezin met 4 kinderen. Drie jong volwassenen (Anniek, Rona en Rens), die in en uit vliegen en een meisje dat nu in groep 8 zit (Pien). In ons gezin zijn we bekend met diverse diagnoses, waaronder ADHD, hoogbegaafdheid en dyslexie.

Ik ben gek op sporten en sport kijken. Bij dat laatste zijn schaatsen, wielrennen en atletiek favoriet. De sportschool bezoek ik 2 keer per week, ik loop iedere dag zeker 10.000 stappen en ga regelmatig zwemmen. Verder ben ik in voor leuke activiteiten als klimmen, paintball of bowlen. Daarnaast lees ik veel, hou van spelletjes en doe regelmatig een poging om iets creatiefs te maken.

 

 

Wat doe je binnen Kind in Praktijk? 

 

Sinds 2011 heb ik een eigen kinder- en jeugdcoachpraktijk in Delft. In mijn praktijk coach ik kinderen in de leeftijd van ongeveer 5-21 bij heel veel diverse hulpvragen. Meestal met de motorische ontwikkeling als ingang en de invloed die dat heeft op de cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling. Ook ben ik o.a. Belbin teamrollen- en TeamTopperstrainer, faalangstreductietrainer en geef ik trainingen in het ontwikkelen van executieve functies.

 

Waar word je blij van in relatie tot je werk bij Kind in Praktijk? 

 

Het hebben van leuke collega’s waar je naast professioneel overleg ook leuke dingen mee kunt doen!! Samen groeien en jeugdhulp naar een hoger plan trekken!!

 

 

Wat vind je verder nog belangrijk dat genoemd wordt? 

 

Onze katten Poema en Tijger zijn me erg dierbaar en Oh, ja en ik heb altijd rare blessures!

Overzicht Hulpverleners

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This