Vertrouwenspersoon

Elze Aartman

Lilian Regeer

 

EA-coaching

Website Elze

Telefoon: 015 202 4604

Wie ben je?

 

Mijn naam is Elze Aartman, getrouwd met Peter en moeder van een dochter en een zoon die inmiddels het ouderlijk huis hebben verlaten. Ik ben opgegroeid in Noordwijk en later een dorp verderop (Voorhout) gaan wonen. Toen ik 9 was werd mijn vader dominee in Noordwijk en zo verhuisden wij van het midden van het land naar de kust. Net als mijn ouders ben ook ik gek op het strand en de zee. Verder houd ik van yoga, fietsen, lezen, eten en leuke dingen doen met het gezin of vriendinnen.

 

Wat doe je binnen Kind in Praktijk?

 

Ik ben de vertrouwenspersoon binnen Kind in Praktijk. Ik ben er voor de leden/medewerkers van Kind in Praktijk. Als zij ergens in vastlopen binnen het werk en er met elkaar en/of het bestuur niet uitkomen, kunnen ze bij mij terecht. Ik doe dit als externe partij vanuit mijn praktijk EA-Coaching.

 

In februari 2009 ben ik mijn praktijk EA-Coaching in Voorhout gestart. Ik begeleid mensen op grond van persoonlijke ontwikkeling. Dit kan zijn vanuit een loopbaanvraag, vanuit stress- of burn-out gerelateerde vraagstukken, persoonlijk leiderschap etc. Ook heb ik ervaring binnen organisaties als teamcoach en trainer. In mijn werk maak ik gebruik van verschillende methodieken zoals systemisch werk, oplossingsgericht werk, Deep Democracy en secure based coaching.

 

Waar word je blij van in relatie tot je werk bij Kind in Praktijk?

 

Ik word er heel blij van dat een organisatie als Kind in Praktijk een ‘vertrouwenspersoon’ heeft aangesteld. Dit zegt wat mij betreft iets over de professionaliteit en zorgvuldigheid van de organisatie.

 

In mijn werk word ik heel gelukkig van het begeleiden van professionals die vanuit hun hart werken voor mensen. En die zijn er zeker bij Kind in Praktijk!

 

Wat vind je verder nog belangrijk dat genoemd wordt?

 

Ik vind dat er met Kind in Praktijk echt iets unieks is neergezet, als ik kijk naar visie, naar complementair zijn aan elkaar en naar hoe er met passie voor het vak gewerkt wordt.

Overzicht Hulpverleners

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This