Gezins- en relatietherapeut

Pauline Linkerhof – Moerman

Pauline Linkerhof – Moerman

Pauline Linkerhof – Moerman

Pauline Linkerhof – Moerman

 

Wie ben je?
Pauline Linkerhof – Moerman, ik werk als zelfstandig gezins- en relatietherapeut.

Wat doe je binnen Kind in Praktijk?
Je kunt bij mij terecht met verschillende vraagstukken op individueel en relationeel vlak. Denk hierbij aan het vastlopen in je partnerrelatie, vragen rondom de opvoeding van de kinderen, problemen in relatie met jezelf, ruzie met een broer of zus, en steeds opnieuw vastlopen in dezelfde patronen. Naast gezins- en relatietherapeut is Pauline ook gediplomeerd SCHIP – expert behandelaar. Een SCHIP behandeling kan ingezet worden voor relatietherapie, maar is vooral ontwikkeld voor het verbeteren van de relatie na echtscheiding, zodat het vormgeven van de ouderschapsrelatie positief kan verlopen.
Door middel van gesprekken, oefeningen, lichaams- en ervaringsgericht werken, tekenen en opstellingen krijgt u meer inzicht in de ontstane patronen, oorzaak van de problemen, betekenis van de symptomen en er komt weer ruimte en stroming waardoor je andere keuzes kunt maken en de relaties kunnen verbeteren.

Waar word je blij van in relatie tot je werk bij Kind in Praktijk?
Ik werk vanuit de overtuiging dat alles in verbinding staat met elkaar. Zo kun je nooit een probleem in je eentje hebben. Jouw probleem doet ook iets met de ander en met de relatie.

Wat vind je verder nog belangrijk dat genoemd wordt?
Ik werk al bijna 16 jaar in de jeugdhulpverlening met kinderen en gezinnen met complexe (gezins)problematiek. Met enthousiasme, kennis en passie werk ik samen met jou aan de vraagstukken die je inbrengt. Ik zal je confronteren, spiegelen, begeleiden, ondersteunen, allemaal gericht op het vinden van de stroming en ruimte voor nieuwe impulsen. Vindt de verbinding met jezelf en van daaruit de verbinding met anderen terug.
De afspraken vinden plaats op locatie of bij jou thuis. Ik kijkt altijd wat haalbaar en passend is. Wie er aanwezig zijn bij de sessie is afhankelijk van het vraagstuk. Ook dit wordt afgestemd met jou en eventueel andere betrokkenen.
Pauline is geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor jeugd, het SKJ als ook bij het NKS, het kwaliteitsregister voor systeemtspecialisten. Daarnaast is gediplomeerd SCHIP-expert behandelaar.

Overzicht Hulpverleners

Bezoekadres

Michiel de Ruyterweg 31
2628 BA  Delft

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This