ADHD/ autisme-coach

Lilian Regeer, CieZo Coaching & Training

 

CieZo Coaching & Training

Lilian Regeer
Prins Bernardlaan 6
2628 BW Delft
015-2024606
lilian@kindinpraktijk.nl
www.ciezo.com 

CieZo is het bedrijf van Lilian Regeer, ADHD- en autisme coach die doet waar zij in gelooft. CieZo begeleidt kinderen, jongeren en gezinnen waar o.a. AD(H)D en/of autisme een rol speelt. Lilian is op ‘eigen-wijze’ in staat talenten te ontdekken, vaardigheden op te poetsen en vooral anders te leren denken, kijken, voelen hoe het leven optimaal geleefd kan worden.

Al het gereedschap is in huis, niet alleen bij de coach, maar vooral bij diegene bij wie zij tijdelijk in het leven stapt. De dynamiek van een gezin is bij iedereen anders. De coach benadert de situatie vanuit haar eigen expertise en bepaalt wat nodig is. Ze doet dat stapsgewijs en altijd in overleg met ouders en/of hun kind. Thuis, maar ook op school of op een andere locatie.

Luisteren, signaleren, begeleiden en het eigen tempo bepalen zorgt voor veranderingen in de dynamiek van alledag. De sleutel ligt in het verbinden van mensen, met de coach als observator en begeleider. Praktisch en doelgericht naar een leefbaar leven.

De boodschap is leren leven in het nu met (on)mogelijkheden die er ook zijn. Niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid, want soms lijkt leven meer op overleven. Maar iedereen heeft de mogelijkheid om te veranderen en te leren. De kunst van CieZo ligt in het tonen van capaciteiten, die nog niet zelf zijn ontdekt. Het beste rendement uit eigen vermogen halen. Leven, met volop profijt van eigen talent en daar trots op zijn.

CieZo maakt o.a. gebruik van methodes als NLP, Systemisch Werk, Video Home Training, Humor, Traumawerk, Oplossingsgericht werken.

Hun aanbod voor kinderen, jongeren, gezinnen en leerkrachten:

  • Coaching ADHD en Autisme
  • Workshops
  • Trainingen
  • Systemisch werk en opstellingen
  • Video Home Training
  • Logeerweekenden

Overzicht Hulpverleners

Postadres

Delftsestraatweg 280A
2645 AE Delfgauw

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This