Leefstijl Coach

Sandra van den Bulk

Sandra van den Bulk

Sandra van den Bulk

 

Wie ben je?
Ik ben Sandra van den Bulk (1972) en heb mijn eigen praktijk in coaching waar ik mensen begeleid op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling.

Wat doe je binnen Kind in Praktijk?
Binnen Kind in Praktijk lever ik een bijdrage als Leefstijlcoach. En ik verzorg de social media en coördinatie van events.

Waar word je blij van in relatie tot je werk bij Kind in Praktijk?
Binnen het multidisciplinaire team van Kind in Praktijk hebben we het gezamenlijke doel om positieve gezondheid van een persoon of groep te bevorderen en dat geeft mij vleugels. Met z’n allen bieden wij met de diverse werkwijzen een mogelijkheid de zelfredzaamheid van mensen te vergroten, gericht op het kunnen blijven functioneren in hun leefomgeving.

Wat vind je verder nog belangrijk dat genoemd wordt?
Ruim 15 jaar geleden ben ik opgeleid tot NLP-coach waarna, Systemisch coach, Leefstijlcoach en Gewichtsconsulente volgde. Vanaf 2013 coach ik cliënten op het gebied van zelfbeeld, stressreductie en burn-out preventie. En sinds dat ik zelf veel gewicht verloren ben door een maagverkleining ben ik mij als ervaringsdeskundige gaan specialiseren op het gebied van leefstijl. Ernstig overgewicht of obesitas ontstaat niet zomaar en juist het zoeken naar de oorzaak zoals o.a. stress is waar ik de cliënt in begeleid zodat ernstig overgewicht of obesitas voorkomen kan worden.

Overzicht Hulpverleners

Bezoekadres

Michiel de Ruyterweg 31
2628 BA  Delft

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This