Aletta Lödel

Aletta Lödel Autismecoach

Sandra van den Bulk

Autisme coach

 

Wie ben je? 

Ik ben Aletta Lödel, net gestart als zelfstandige na een heel aantal jaren binnen verschillende takken van de GGZ gewerkt te hebben. Ik heb met veel verschillende doelgroepen mogen werken, maar gedurende mijn carrière bleek elke keer opnieuw mijn interesse in autisme. In 2018 heb ik mijn opleiding tot autismespecialist bij de RINO groep (Utrecht) afgerond; precies het stuk verdieping dat ik zocht! In mijn vrije tijd sport ik graag, ontdek ik nieuwe steden/plekken op de wereld, eet ik graag met vrienden (buiten de deur), of haal ik ergens een heerlijke koffie to go. 

Wat doe je binnen Kind in praktijk? 

Ik begeleid (jong)volwassenen met autisme. Vraagstukken variëren; deze kunnen praktisch van aard zijn of bijvoorbeeld gericht op psycho-educatie. In alle gevallen vind ik het belangrijk dat ik iemand kan ondersteunen bij het vergroten van zelfredzaamheid, zelfreflectie en zelfinzicht. Hierbij sluit ik zoveel mogelijk aan bij het vermogen, de behoeften, wensen, en de (on)mogelijkheden van de ander. 

 

Waar word je blij van in relatie tot je werk bij Kind in praktijk? 

Elke keer dat iemand zichzelf een beetje beter leert kennen, vind ik een cadeautje. Hoe mooi is het dat wij binnen Kind in praktijk zoveel verschillende professionals bij elkaar hebben om te kunnen ondersteunen bij die zelfontwikkeling!

Wat vind je verder nog belangrijk dat genoemd wordt? 

Afspraken vinden plaats op locatie of bij jou thuis, we kunnen in overleg samen bepalen wat handig is. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij, waardoor er een veilig klimaat bestaat om alles te kunnen bespreken. Hier doe ik mijn best voor door vooral open en nieuwsgierig te zijn. Ik ben duidelijk in mijn communicatie, omdat ik ervan overtuigd ben dat communicatie de sleutel is tot een succesvolle samenwerking.

Overzicht Hulpverleners

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This