Lichaamsbewustzijn therapeut

Angélique van der Zijden

Angélique van der Zijden

VeelzijdigOntwikkelen

Website Angélique

Telefoon: 015 202 4606

Wie ben je?

Mijn naam is Angélique van der Zijden, ik heb mijn eigen bedrijf in coaching en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ik werk vooral met lichaamsbewustzijn.

 

Wat doe je binnen Kind in Praktijk?

Binnen Kind in Praktijk ondersteun ik volwassenen/ouders en kinderen met het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn. Als jij voelt wat er in je lijf gebeurt helpt je dat op veel vlakken. Bijvoorbeeld door te voelen als je moe bent na een activiteit, dan kun je zorgen voor slaap of ontspanning. Of als er iets gebeurt wat jij niet leuk vindt dan kun je stop zeggen. Daarvoor moet je wel eerst voelen wat er in je lijf gebeurt.

 

Waar word je blij van in relatie tot je werk bij Kind in Praktijk?

De cliënten die zich laten ondersteunen in het krijgen van meer lichaamsbewustzijn. Het kan soms best uitdagend en spannend zijn om meer te kunnen voelen in je lijf. En dat iemand dan toch die stap zet, vind ik stoer!

 

Wat vind je verder nog belangrijk dat genoemd wordt?

De collega’s van Kind in Praktijk en onze samenwerking, wat een schat aan kennis en ervaring hebben wij met z’n allen! Fantastisch dat dat allemaal zo is samengebracht op één plek om (grote en kleine) mensen te kunnen ondersteunen is de dingen die ze als moeilijk of lastig ervaren.

Overzicht Hulpverleners

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This