Training sociale vaardigheden

Locatie: KindinPraktijk
Kosten: op aanvraag.

Kindinpraktijk geeft trainingen voor kinderen en jongeren die niet in staat zijn om aansluiting te vinden bij hun leeftijdgenoten. Omgaan met anderen kun je namelijk leren, evenals hoe je het best kunt reageren in moeilijke en vervelende situaties.

Een training biedt kinderen en jongeren een mogelijkheid om te werken aan hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Zo kan voorkomen worden dat de ze vastlopen, geen vrienden meer hebben, of geen zin hebben in school waardoor zij hun leermotivaties verliezen.
In kleine groepen wordt onder leiding van ervaren en goed opgeleide trainers geoefend in o.a. complimenten geven en ontvangen, het voeren van een gesprekje, gevoelens tonen en herkennen, voor jezelf opkomen, omgaan met pesten en plagen, lichaamshouding en stevig staan.

Miranda van der Heijden geeft de training “Ik ben Ik””. Dit is een therapeutische training waarin sociale vaardigheden en weerbaarheid aan bod komen voor kinderen en jeugdigen.

Bekijk voor meer informatie de pagina van ons expertiseteam sociaal emotionele ontwikkeling.

Heeft u vragen of wilt u extra informatie neem dan contact met ons op via 015-2024606 of stuur een mail naar: info@kindinpraktijk.nl.

Overzicht Aanbod

Houd Me Vast Ardennen 2 april tot en met 5 april 2024

Houd Me Vast Ardennen 2 april tot en met 5 april 2024

De Houd me Vast special aangeboden door Kind in Praktijk is een uniek programma voor koppels die op zoek zijn naar meer verdieping in de relatie met zichzelf en met elkaar.                                                                                               ...

Media gebruik bij kinderen en jongeren

      Kinderen en jongeren kunnen niet naar school of opvang en hebben minder mogelijkheden om zich buiten te vermaken. Daardoor zullen ze vaker achter een beeldscherm kruipen, bovendien moeten ouders ook thuis werken. De vraag is: Hoe ga je handig om...

Wat kun je thuis met de kinderen doen?

      Hieronder staan een aantal tips die je samen met de kinderen kunt doen tijdens de lockdown. Een aantal zijn ook zeer geschikt voor het reduceren van prikkels, zoals het kleien, werken met brooddeeg en het maken van een foccacia.Tips  Kun je niet...

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This