Ouderschapsplan maken

Locatie: Delft. Indien gewenst kunnen de gesprekken ook op een door u gekozen locatie plaatsvinden.
Tarief: afhankelijk van inhoud traject (op maat).

Bij kindinpraktijk werken specialisten op het gebied van kinderen en echtscheiding. Bij een scheiding is het maken van een werkbaar ouderschapschapsplan soms een grote uitdaging. De mensen van kindinpraktijk helpen u bij het opstellen van een ouderschapsplan dat werkt.

Een ervaren coach inventariseert uw wensen en gevoeligheden. Daarnaast werkt zij met uw kind(eren). In een veilige en kindvriendelijke omgeving wordt spelend en pratend duidelijk wat hun wensen en verlangens zijn. Zodat ieders belangen opgenomen kunnen worden in het plan. Indien nodig kan een mediator ingezet worden.

Bekijk voor meer informatie de pagina van ons expertiseteam relatie en echtscheiding.

Heeft u vragen of wilt u extra informatie neem dan contact met ons op via 015-2024606 of stuur een mail naar: info@kindinpraktijk.nl.

Overzicht Aanbod

Media gebruik bij kinderen en jongeren

      Kinderen en jongeren kunnen niet naar school of opvang en hebben minder mogelijkheden om zich buiten te vermaken. Daardoor zullen ze vaker achter een beeldscherm kruipen, bovendien moeten ouders ook thuis werken. De vraag is: Hoe ga je handig om...

Wat kun je thuis met de kinderen doen?

      Hieronder staan een aantal tips die je samen met de kinderen kunt doen tijdens de lockdown. Een aantal zijn ook zeer geschikt voor het reduceren van prikkels, zoals het kleien, werken met brooddeeg en het maken van een foccacia.Tips  Kun je niet...

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This