Behandeling eetproblematiek

Eetproblemen bij kinderen en jongeren kunnen zeer verschillende oorzaken en uitingsvormen hebben. Niet goed willen of kunnen eten kan te maken hebben met lichamelijke, emotionele en/of opvoedkundige factoren. Zowel het kind of de jongere zelf als de ouders en de omgeving hebben invloed op het verloop en de ernst van de problematiek. Eetproblemen gaan vaak niet vanzelf over, het is goed om hulp te zoeken.

Logopediepraktijk Delfgauw – behandeling van mondmotorische functies, houdingsaanpassingen en aanschaf van hulpmiddelen om veilig te kunnen eten en drinken. 0 tot 80 jaar.
Praktijk voor Speltherapie Fransen – aan de hand van spel leren ouder en kind weer samenwerken.

Bekijk voor meer informatie de pagina van ons expertiseteam eten en drinken.

Heeft u vragen of wilt u extra informatie neem dan contact met ons op via 015-2024606 of stuur een mail naar: info@kindinpraktijk.nl.

Overzicht Aanbod

Media gebruik bij kinderen en jongeren

      Kinderen en jongeren kunnen niet naar school of opvang en hebben minder mogelijkheden om zich buiten te vermaken. Daardoor zullen ze vaker achter een beeldscherm kruipen, bovendien moeten ouders ook thuis werken. De vraag is: Hoe ga je handig om...

Wat kun je thuis met de kinderen doen?

      Hieronder staan een aantal tips die je samen met de kinderen kunt doen tijdens de lockdown. Een aantal zijn ook zeer geschikt voor het reduceren van prikkels, zoals het kleien, werken met brooddeeg en het maken van een foccacia.Tips  Kun je niet...

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This