Begeleiding 18+

De overgang van middelbare school naar MBO, HBO of Universiteit is voor sommigen best een grote stap. Er komt veel op de jongvolwassenen, maar ook op de ouders af. De vertrouwde hulp valt vaak weg en er moeten nieuwe wegen en hulpbronnen worden gevonden.

Kindinpraktijk biedt hulp die voor, in en na die overgangsperiode rust en overzicht kan bieden. Op de middelbare school kan een start worden gemaakt met technieken en voorbereiding die helpen in deze start, waarna wij de hulp kunnen continueren bij het studeren, het eventueel op kamers gaan, zelfstandig worden en zelfs na het afstuderen.

Ciezo biedt individuele coaching van pubers, (oud)studenten en ouderbegeleiding aan. Begeleidingstrajecten zijn op maat (wat betreft inhoud, tijdsduur en locatie).

Bekijk voor meer informatie de pagina van ons expertiseteam school of ons expertiseteam autisme.

Heeft u vragen of wilt u extra informatie neem dan contact met ons op via 015-2024606 of stuur een mail naar: info@kindinpraktijk.nl.

Overzicht Aanbod

Media gebruik bij kinderen en jongeren

      Kinderen en jongeren kunnen niet naar school of opvang en hebben minder mogelijkheden om zich buiten te vermaken. Daardoor zullen ze vaker achter een beeldscherm kruipen, bovendien moeten ouders ook thuis werken. De vraag is: Hoe ga je handig om...

Wat kun je thuis met de kinderen doen?

      Hieronder staan een aantal tips die je samen met de kinderen kunt doen tijdens de lockdown. Een aantal zijn ook zeer geschikt voor het reduceren van prikkels, zoals het kleien, werken met brooddeeg en het maken van een foccacia.Tips  Kun je niet...

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This