Logopediste en sensorische informatieverwerkingstherapeut

Saskia van der Meer, Logopediepraktijk Delfgauw

Saskia van der Meer

Logopediepraktijk Delfgauw

Saskia van der Meer
Delftsestraatweg 280A
2645 AE Delfgauw
015-7370195
06-15538151
saskia@kindinpraktijk.nl
www.logopd.nl

Wie ben je?

Mijn naam is Saskia van der Meer. Ik heb mijn eigen Logopediepraktijk in Delfgauw, waar ik cliënten in de leeftijd van 0 tot 100 behandel op het gebied van de (pre)logopedie en sensorische informatieverwerkingsproblematiek.

 

Wat doe je binnen KindinPraktijk?

Binnen KindinPraktijk ben ik medeoprichtster van de coöperatie, bestuurslid, secretaris en werkzaam als logopedist en sensorisch informatietherapeut. Ik begeleid kinderen, jongeren, hun ouders en volwassenen op het gebied van de communicatie, zelfredzaamheid en bij aandachtspunten zijn voor de sensorische informatieverwerking.

Dit kan zijn het verbeteren van de communicatieve zelfredzaamheid door aan de taal en spraak te werken, het inzetten van de taal te verbeteren en hoe je verbale en non-verbale informatie verwerkt en hier passend naar kan handelen. Vanuit de sensorische informatieverwerking ben ik betrokken bij kinderen, jongeren en hun ouders waarin we de prikkelverwerking van het hele gezin, het systeem, in kaart brengen volgens de gestandaardiseerde sensory profile en dan bekijken we welke kansen en kwetsbaarheden er liggen vanuit de sensorische informatieverwerking binnen het gezin.

Daarbij ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van eet- en drinkproblemen en het begeleiden van cliënten die als kieskeurige eter kunnen worden aangemeld.

 

Waar word je blij van in relatie tot je werk bij Kind in Praktijk?

Binnen KindinPraktijk is er veel ruimte om samen met collega’s de juiste manier voor het begeleiden van een client te bepalen. Ik leer veel van de kennis en kunde van mijn collega’s en ik word door hen gewaardeerd voor die van mij.

 

Wat vind je verder nog belangrijk dat genoemd wordt?

KindinPraktijk biedt een goede, passende begeleiding voor jong en oud in een multidisciplinair team met aandacht voor de cliënt en zijn hulpvraag. Bij ons ben je geen nummer en zo word je als therapeut binnen het team maar ook als cliënt niet gezien.

Overzicht Hulpverleners

Bezoekadres

Michiel de Ruyterweg 31
2628 BA  Delft

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This