Logopediste en sensorische informatieverwerkingstherapeut

Saskia van der Meer

Saskia van der Meer

Logopediepraktijk Delfgauw

Website Saskia

Telefoon: 015 202 4606

Wie ben je?

Mijn naam is Saskia van der Meer. Ik heb mijn eigen logopediepraktijk in Delfgauw, waar ik cliënten in de leeftijd van 0 tot 100 behandel op het gebied van de (pre)logopedie en sensorische informatieverwerkingsproblematiek.

 

Wat doe je binnen Kind in Praktijk?

Binnen Kind in Praktijk ben ik medeoprichtster van de coöperatie, bestuurslid, secretaris en werkzaam als logopedist en sensorisch informatietherapeut. Ik begeleid kinderen, jongeren, hun ouders en volwassenen op het gebied van de communicatie, zelfredzaamheid en bij aandachtspunten voor de sensorische informatieverwerking.

Dit kan zijn het verbeteren van de communicatieve zelfredzaamheid door aan de taal en spraak te werken, het inzetten op het  verbeteren van taal en hoe je verbale en non-verbale informatie verwerkt en hier passend naar kunt handelen. Vanuit de sensorische informatieverwerking ben ik betrokken bij kinderen, jongeren en hun ouders waarin we de prikkelverwerking van het hele gezin, het systeem, in kaart brengen volgens de gestandaardiseerde ‘sensory profile’. Daarmee bekijken we welke kansen en kwetsbaarheden er liggen vanuit de sensorische informatieverwerking binnen het gezin.

Daarbij ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van eet- en drinkproblemen en het begeleiden van cliënten die als kieskeurige eter worden aangemeld.

 

Waar word je blij van in relatie tot je werk bij Kind in Praktijk?

Binnen Kind in Praktijk is er veel ruimte om samen met collega’s de juiste aanpak voor het begeleiden van een cliënt te bepalen. Ik leer veel van de kennis en kunde van mijn collega’s en ik word door hen gewaardeerd voor die van mij.

 

Wat vind je verder nog belangrijk dat genoemd wordt?

Kind in Praktijk biedt een goede, passende begeleiding voor jong en oud in een multidisciplinair team met aandacht voor de cliënt en zijn/haar hulpvraag. Bij ons ben je geen nummer.

Overzicht Hulpverleners

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This