Systemisch coach / echtscheidingen

Arnold te Raa

Arnold te Raa

Website Arnold 

Telefon: 015 202 4606

Wie ben je?

Mijn naam is Arnold te Raa en ik kom uit Nunspeet. Ik ben vader van twee kinderen en trotse opa van drie kleinkinderen. 

Na jaren te zijn weggeweest ben ik weer terug in mijn geboorteplaats Nunspeet. Met een moeder uit Amsterdam en een vader uit de Gelderse Achterhoek groeide ik op in een klein rustig dorp op de Noord-West Veluwe. Als kind was ik veel spelend onderweg en in de bossen op ontdekkingsreis. Het bos is voor mij nog steeds een fijne plek om te zijn en te ontspannen.

 

Wat doe je binnen Kind in Praktijk?

Bij Kind in Praktijk ben ik actief als begeleider voor persoonlijk proceswerk en relaties. Mijn focus richt zich op mannen. Bij voorkeur wandel ik tijdens het coachen buiten, in de natuur. De vraag van mijn cliënten is zeer divers en daarom enorm waardevol om te doen.

Vanuit mijn eigen bedrijf Modern Nomads ben ik sinds 2007 actief met training, coaching en interim oplossingen. In die hoedanigheid werk ik met medewerkers, leidinggevenden en directeuren, individueel en in teamverband. De ontwikkeling van mensen en de organisatie staan daarbij centraal. Mijn expertise op het gebied van organisatieontwikkeling, veranderprocessen en persoonlijke ontwikkelingen komen daar samen. Ik werk dan met het systeem en de drijfveren die mensen hebben “waarom doe je zoals je doet?”. Daarbij vind ik de onderstroom soms het belangrijkste. Dat wat niet gezegd wordt maar wel wordt gevoeld.

 

Waar word je blij van in relatie tot je werk bij Kind in Praktijk?

Als begeleider/coach kijk naar het gehele systeem, het gezin. De vraag van een client staat nooit op zichzelf. Mijn cliënt is onderdeel van een gezin of komt uit een gezin. Ze hebben invloed op elkaar, man, vrouw, kind(eren), het gezin.

 

Wat vind je verder nog belangrijk dat genoemd wordt?

Als ik iets voor je kan betekenen dan ontmoet ik je graag bij Kind in Praktijk.

Overzicht Hulpverleners

Bezoekadres

Wateringsevest 9,
2611 AV Delft.

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

KvK 61624713

BTW NL854418489B01

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This