Logopediste en sensorische informatieverwerkingstherapeut

Saskia van der Meer, Logopediepraktijk Delfgauw

Logopediepraktijk Delfgauw

Saskia van der Meer
Delftsestraatweg 280A
2645 AE Delfgauw
015-7370195
06-15538151
saskia@kindinpraktijk.nl
www.logopd.nl

Bij Logopediepraktijk Delfgauw helpt logopediste Saskia van der Meer kinderen en volwassenen die problemen hebben op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor, slikken en sensorische informatieverwerking.

Als uw kind bijvoorbeeld moeite heeft met eten, nog niet goed kan praten voor zijn leeftijd of moeite heeft met de uitspraak van klanken, gehoorproblemen heeft waardoor zij moeilijker leert lezen en schrijven of moeite heeft met het verwerken van prikkels die via de zinuigen binnenkomen, kunnen Saskia en haar collega u verder helpen.

Door middel van therapie en advies helpt logopedie bij het ontwikkelen en zonodig herstellen van de mondfuncties die nodig zijn om te kunnen communiceren, eten en drinken, maar ook bij het verbeteren van de zintuiglijke prikkelverwerking.

Na uw aanmelding wordt een eerste afspraak gemaakt om samen uw hulpvraag te bespreken. Vervolgens zal er verder onderzoek door de logopediste plaatsvinden waarna een behandelplan wordt gemaakt. Tijdens de behandeling van uw kind bent u, indien mogelijk, aanwezig in de praktijkruimte. Hierdoor ziet u welke oefeningen en tips worden gegeven tijden de behandeling en kunt u zelf thuis verder oefenen.

Saskia is een ervaren en enthousiaste logopediste, die houdt van de persoonlijke omgang met mensen in haar praktijk. Ze werkt samen met de (huis)arts, specialist, tandarts of anderen bij de cliƫnt betrokken (para)medici, leerkrachten en remedial teachers.

Als het voor u of uw kind om medische reden niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, dan wordt de behandeling bij u aan huis gegeven.

De werkzaamheden in de praktijk worden uitgevoerd volgens de regels en richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).

Overzicht Hulpverleners

Postadres

Delftsestraatweg 280A
2645 AE Delfgauw

Contact

info@kindinpraktijk.nl
015 202 4606

jeugdhulp

Pin It on Pinterest

Share This